MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şahin'den Soyer'e tepki: Siz işinize bakınız!
Politika
19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:36

Şahin'den Soyer'e tepki: Siz işinize bakınız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın HDP'li 3 belediyeye yapılan operasyonla ilgili açıklamalarına MHP cephesinden tepki geldi.

GERÇEKİZMİR - Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediye başkanlıklarına yönelik operasyon ve bu 3 kentin başkanlarının görevden uzaklaştırılmasının yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer operasyona tepki göstermiş ve "Belediye başkanlarının görevden alınması seçmen iradesini yok saymaktır. Bugünkü kayyum atamaları bu tutumun ve demokrasiden uzaklaşmanın göstergesidir. Bu tutumun panzehri dayanışmadır. Dayanışma milletin iradesinin korunmasını ve milli egemenliğin tesisini sağlayacaktır" ifadelerini kullanmıştı. 

Soyer'in açıklamasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) cephesinden tepki geldi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP İl Başkanı Veysel Şahin, "Sayın Soyer, siz işinize bakınız! Türk Devleti teröre destek verenlerle de, belediye imkanlarını teröristlerin emrine verenlerle de, terörün siyasi ayağının kürsüsüne çıkanlarla da; hendek terörüne destek olanlarla da mücadele eder! Siz Yanan ormanlarımız için bir çare düşünün!" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir