MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Saldırıya uğrayan İnce’nin yokluğunda mecliste protesto
Yerel Yönetimler
6 Aralık 2017 Çarşamba 18:51

Saldırıya uğrayan İnce’nin yokluğunda mecliste protesto

Kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat ederken, İnce’nin yer alamadığı meclis toplantısına gerçekleştirilen protesto damga vurdu.

GERÇEKİZMİR - İzmir'de cumartesi akşamı silahlı saldırıya uğrayan Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İnce, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olurken, evinde istirahat ediyor.

Güzelbahçe Belediyesi Aralık Ayı Meclis Oturumu’na katılamayan İnce’nin yokluğunda meclisi  Meclis Başkanvekili Alpay Kandemir yönetti.

Kandemir meclis toplantısında Başkan İnce’nin koltuğuna oturmayıp başka bir koltukta meclisi yönetmeyi tercih etti.  Kandemir, meclis toplantısında “Meclisi başkanvekili olarak yönetiyorum. Bu hiç içime sinmedi. Bu koltuğun sahibi dönesiye kadar bu koltuğa oturmayacağım. O nedenle başka koltukta oturuyorum. Saldırının faili hala belli olmadığı için protesto gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

Kandemir ayağa kalkarak mecliste alkışlı protesto gerçekleştirdi. Aralarında İlçe Başkanı Kazım Çam'ın da yer aldığı meclis üyeleri ve salonda bulunan bürokratlar, vatandaşlar da ayağa kalkarak bir dakika boyunca alkışlı protesto gerçekleştirdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir