MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sandal'dan çarpıcı kongre yorumu: Bayraklı siyasal özgürlüğünü ilan etti!
Politika
13 Mart 2022 Pazar 17:49

Sandal'dan çarpıcı kongre yorumu: Bayraklı siyasal özgürlüğünü ilan etti!

CHP Bayraklı Kongresi'nde desteklediği aday Gültekin'in zaferi sonrası konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, "Bence Bayraklı’ya yakışır bir kongreydi. Demokratik bir ortamda gerçekleşti. Bayraklı siyasal özgürlüğünü bugün itibariyle ilan etti! Bu saatten sonra bizim için listenin rengi önemli değil... El ele kol kola bütün partililerimizle kucaklaşarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Örgütü yeni başkanını seçti. 

Havuz Düğün Salonu'nda gerçekleşen olağanüstü kongre 3 adaylı yarışa sahne olurken, 199 oyla rakipleri Mehmet Yılmaz ve Samed Tekin'i geride bırakan Didem Gültekin CHP Bayraklı'nın yeni ilçe başkanı oldu. 

Seçimde Gültekin'i destekleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'dan kongre sonrası çarpıcı bir açıklama geldi. Sandal yaptığı değerlendirmede, "Bence Bayraklı’ya yakışır bir kongreydi. Demokratik bir ortamda gerçekleşti. Bayraklı siyasal özgürlüğünü bugün itibariyle ilan etti! Bu saatten sonra bizim için listenin rengi önemli değil... El ele kol kola bütün partililerimizle kucaklaşarak yolumuza devam edeceğiz. Mevlana’nın güzel bir sözü var; dün, dünde kaldı. Yarına dair  bir şeyler söyleyeceğiz. Geçmişi kapattık” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir