MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sandal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısına AK Parti'den ilk yorum: Yine şov yapıyor!
Politika
28 Mayıs 2021 Cuma 14:32

Sandal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısına AK Parti'den ilk yorum: Yine şov yapıyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal'ın, deprem bölgesindeki konutların dönüşümü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kredi düzenlemesi çağrısında bulunmasına AK Parti'den tepki geldi. Bayraklı İlçe Başkanı Polat, "Sayın Sandal yine şov yapmaya devam ediyor. Şov yapıyor! " dedi. Polat ayrıca Sandal'ın Cumhurbaşkanı'na seslenmesini abesle iştigal bulduğunu da belirtti.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR- Bayraklı Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Serdar Sandal'ın, deprem bölgesindeki binaların dönüşümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunmasına AK Parti'den cevap geldi.

Belediye Başkanı Sandal'ın, "Riskli binaların yıkılıp yeniden yapılması sürecinde 2 yılı ödemesiz 18 yıl sıfır faiz uygulamasının deprem bölgesindeki riskli tüm binaları kapsayacak şekilde düzenlenmesini cumhurbaşkanımızdan talep ediyoruz. Cumhurbaşkanımız el atarsa sorun çözülür" açıklaması üzerine konuşan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, tepkisini dile getirdi.



YİNE ŞOV YAPMAYA DEVAM EDİYOR!
İlçe Başkanı Polat, "Sayın Sandal yine şov yapmaya devam ediyor. Şov yapıyor! Ben geçen gün bir canlı yayına çıkmıştım. Bazı uyarılarda bulunmuştum. Gördüğüm kadarıyla dikkate almış, teşekkür ediyorum. Mesela; şehir plancılarının açmış olduğu davaya karşı siyasi bir dik duruş henüz göremedik demiştik. Bugün o konuya değinmiş. Bunlar iyi gelişmeler. Bizim açımızdan sevindirici. Muhalefetimiz demek ki amacına hizmet ediyor" dedi.

ABESLE İŞTİGAL
Başkan Polat ayrıca, "Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne duyururuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı'na bu tür taleplerimiz var diyebiliriz şeklinde bir açıklama yapabilir ama direkt cumhurbaşkanını muhatap alan böyle bir açıklama yapması bence abesle iştigal diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir