MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Saygılı'dan Özel'e 'Dilruba' salvosu: CHP'nin gölge başkanı!
Politika
31 Ağustos 2024 Cumartesi 14:26

Saygılı'dan Özel'e 'Dilruba' salvosu: CHP'nin gölge başkanı!

İzmir'deki sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeni ile tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmalarını yaptığı 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katıldı. Dilruba'nın protokolde yer almasına bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan geldi.

GERÇEKİZMİR - İzmir'deki sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeni ile tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmalarını yaptığı 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katıldı. Dilruba'nın protokolde yer almasına AK Parti cephesinden tepki yağdı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve İzmir milletvekillerinin ardından İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da sosyal medya hesabından Dilruba Kayserilioğlu'nun İzmir Fuarı açılışında protokolde yer almasına tepki gösterdi. 

"CHP'NİN GÖLGE BAŞKANI!"

Saygılı,"AK Parti seçmenine ağız dolusu hakaret eden provokatörü onur konuğu diye ağırlayan CHP’nin gölge başkanı, bu müflis siyaseti tıpkı selefi gibi kendisine vazife edindi. Adını sözde “düşünce özgürlüğü” koydukları siyasi bataklıkta kin ve nefret değirmenine su taşıyan, teröristi kutsayan ve hakarete kucak açan CHP’nin tarz-ı siyaseti bu millet ile asla barışamadı, barışamayacak. Özgür Özel’in CHP’de değişim olarak pazarlamaya çalıştığı yeni meşrep, lümpen şahsiyetlere CHP’nin protokol yolunun açılmasından öteye geçemedi. Bu ülkenin geleceği, nefret siyasetine sarılanların değil; milli iradeye, milli değerlere ve milletin tertemiz vicdanına sahip çıkanların ellerindedir" ifadelerini kullandı. 

(Dilruba Kayserilioğlu ve Özgür Özel İzmir Fuarı'nda)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir