MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Saygılı'dan metro kazası çıkışı: İzmir’de bazı şeyler hiç değişmiyor!
Politika
1 Temmuz 2024 Pazartesi 13:08

Saygılı'dan metro kazası çıkışı: İzmir’de bazı şeyler hiç değişmiyor!

İzmir Metro'sunda, arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu 11 kişi yaralandı. Olayla ilgili hukuki inceleme başlatıldı. Yaşanan kazanın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren bir açıklama yaptı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Metro'sunda, arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu 11 kişi yaralandı. Olayla ilgili hukuki inceleme başlatıldı.

Yaşanan kazanın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirerek, "Bu tür olaylar, şehir yönetiminde ciddi bir sorumsuzluğun ve ihmalkârlığın göstergesidir" dedi. 

Saygılı açıklamasında geçtiğimiz yılın sonunda metronun raydan çıktığı kazayı da anımsattı. 

Saygılı açıklamasında, "İzmir’de bazı şeyler hiç değişmiyor; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin insan hayatını umursamazlığı gibi. Aşağıdaki uyarıyı geçen sene yapmıştık. Maalesef, bugün yine Üçyol Metro Durağı'nda bir yürüyen merdiven arızası nedeniyle vatandaşlarımızın yaralandığını üzüntüyle öğrendik. Bu tür olaylar, şehir yönetiminde ciddi bir sorumsuzluğun ve ihmalkârlığın göstergesidir. İzmir gibi büyük ve önemli bir şehrin ulaşım altyapısının bu kadar zayıf olması kabul edilemez. Halkımızın can güvenliği her şeyden önce gelir ve bu tür ihmaller affedilemez. İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimini, sorumluluklarını yerine getirmeye ve derhal gerekli önlemleri almaya davet ediyorum. Bu vesileyle, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, İzmirli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir