MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehidin fotoğrafına çirkin saldırı, Başkan Şenol’dan anlamlı tepki: Nasıl uyuyorsun?
Yerel Yönetimler
20 Şubat 2018 Salı 17:31

Şehidin fotoğrafına çirkin saldırı, Başkan Şenol’dan anlamlı tepki: Nasıl uyuyorsun?

Gaziemir'de Şehit Piyade Er Nail Acar'ın adını yaşatan parktaki fotoğrafına yapılan saldırılar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Şenol, "Bir çok kez düzenleme yapmamıza rağmen bu saygısızlığı yapan kişiye sesleniyorum; Bugün yaşıyorsan, hayatını bu şehidimize borçlusun! Şehidimizin kemikleri sızlıyorken, sen nasıl uyuyorsun?" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir'in Gaziemir ilçesinde yer alan ve Şehit Piyade Er Nail Acar'ın adını yaşatan parktaki çirkin saldırılar sonrası Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'dan sert tepki geldi. 

Şehit Piyade Er Nail Acar'ın parktaki fotoğrafın periyodik olarak çizilip karalanması sonrası vatandaştan gelen şikayetler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Şenol, "Sarnıç'ta bulunan Şehit Piyader Nail Acar Parkı'nda şehidimizin resmine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı. 



SEN NASIL UYUYORSUN?

Şenol saldırının faillerine de seslendi ve "Bir çok kez düzenleme yapmamıza rağmen bu saygısızlığı yapan kişiye sesleniyorum; Bugün yaşıyorsan, hayatını bu şehidimize borçlusun! Şehidimizin kemikleri sızlıyorken, sen nasıl uyuyorsun?" mesajını verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir