MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk Krizi'nde ev sahibi konuştu!
Güncel
12 Eylül 2017 Salı 15:49

Selçuk Krizi'nde ev sahibi konuştu!

Selçuk’ta yaşanan ve Aziz Kocaoğlu’nun töreni terk etmesiyle sonuçlanan protesto kriziyle ilgili vekillerden il başkanlarına, ilçe başkanlarından sade üyeye kadar herkes yorum yaptı, ev sahibi durumundaki Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ise tartışmaya noktayı koydu.

GERÇEKİZMİR - Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Selçuk’ta gerçekleşen toplu açılış ve İZBAN’ın yeni hattına ilk sefer törenine protesto krizi damga vurmuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu alanı dolduran kalabalığın kendisini protesto etmesine sinirlenerek konuşmasını kısa kesip alanı terk etmiş,  Kocaoğlu İZBAN Selçuk-Torbalı hattında yapılacak ilk yolculuğa da katılmadı.

Sonrasında CHP ve AK Parti cephesinden karşılıklı açıklamalar gelmişti. Krizle ilgili eski belediye başkanı CHP'li  Vefa Ülgür de topa girmiş “Ben belediye başkanı olsaydım o olay yaşanmazdı” dedi.

Selçuk’ta yaşanan krizle ilgili vekillerden il başkanlarına, ilçe başkanlarından sade üyeye kadar herkes yorum yaptı, ev sahibi durumunda Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Zeynel Bakıcı ise tartışmaya noktayı koydu.

HERKESİN SAĞDUYULU OLMASI GEREK

Bakıcı Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bazı şeylerde fazla üzerinde durmamak lazım. Talihsiz bir olay yaşandı. Öyle kalmalı. Böyle şeylerin bir daha yaşanmaması dileğimizdir. Selçuk halkına mal edilemez. Neresinden bakarsanız bakın bizim daha güzel şeylerle anılmamız gerek. Birçok şeyden kendimizi arındırmamız gerek. Herkesin sağduyulu olması gerek. Sayın Başbakanımız olay sonrası noktayı koydu.  Bana göre de unutulması gereken bir olaydır. Hepimizin ders çıkarmamız gerek."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bir okuyucu
 12 Eylül 2017 Salı 16:20
Her türlü pravaksiyonu terbiyesizliği yapın tepkiler gelince kapatalım deyin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir