MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk’ta TİS krizine nokta: İmzalar atıldı!
Yerel Yönetimler
27 Nisan 2023 Perşembe 23:19

Selçuk’ta TİS krizine nokta: İmzalar atıldı!

Selçuk'ta TİS görüşmelerinde kritik bir gelişme yaşandı. Sendikanın aldığı grev kararının geçtiğimiz günlerde belediye binasına asıldığı Selçuk'ta, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sürecin uzlaşmayla sonuçlandığını duyurdu.

GERÇEKİZMİR - Selçuk Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler ile belediye şirketinde çalışan işçiler arasında örgütlü Türk-İş’e bağlı Belediye-İş İzmir Çevre Belediyeler Şubesi ile SODEMSEN arasında 3 aydır devam eden yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmesi sonuçlandı.

Süreçte tıkanan görüşmeler sonrası grev çanları çalmaya başlamıştı. Sendika aldığı grev kararını geçtiğimiz günlerde belediye binasına asmıştı.

TİS görüşmelerinde kritik bir gelişme yaşandı ve uzlaşma sağlandı. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sürecin uzlaşmayla sonuçlandığını duyurdu.

"FAZLASIYLA ZORLAYARAK VE RİSK ALARAK UZLAŞMAYLA SONUÇLANDIRDIK"
Sengel sosyal medyadan şu açıklamada bulundu: İşçi arkadaşlarımız ve sendika temsilcileri ile sürdürdüğümüz TİS sürecini, belediyemizin tüm olanaklarını fazlasıyla zorlayarak ve risk alarak, çalışma arkadaşlarımızı ekonomik zorluklardan koruyacak şekilde uzlaşmayla sonuçlandırdık. 14 Mayıs'tan sonra Millet İttifakımızın iktidarında ülkemizin tüm sorunlarını çözerek halkımızı refaha ulaştıracağımıza olan inancımla; TİS uzlaşmamız herkese hayırlı olsun
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir