MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk'taki saldırı olayıyla ilgili CHP düğmeye bastı
Politika
2 Kasım 2019 Cumartesi 17:28

Selçuk'taki saldırı olayıyla ilgili CHP düğmeye bastı

Selçuk'ta Başkan Sengel'e eski Başkan Ülgür ve bazı akrabalarının saldırması olayıyla ilgili CHP düğmeye bastı. İl başkanlığı olayla ilgili 5 kişilik komisyon kurdu

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz günlerde Efes Selçuk Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Belediyesi eski Başkanı CHP’li Vefa Ülgür tarafından fiziksel ve sözlü saldırıya uğramıştı. Saldırı sonrasında CHP Selçuk İlçe Başkanlığı ve il başkanlığı disiplin mekanizmasının çalışması için harekete geçti.

İlçe başkanlığı, eski Başkan Vefa Ülgür, oğlu Anıl Ülgür ve kardeşi Sefa Ülgür’ün disiplin kuruluna sevk edilmesi için il yönetimine dosya iletti. İl yönetimi dosyayı incelemesi için il yönetim kurulu üyeleri; Azmi Kumova, Çetin Özdemir, İrfan Can, Yasemin Menokan, Hacer Taş’tan oluşan bir komisyon kurdu.

Komisyon, 4 Kasım Pazartesi Günü eski Başkan Vefa Ülgür, oğlu Anıl Ülgür ve kardeşi Sefa Ülgür’ün 11 Kasım’da ifade vermeleri için davet çıkaracak. Dosyanın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Meryem yiğit
 6 Kasım 2019 Çarşamba 18:20
Tebrik ederim.Yıllarca partiye hizmet etmiş İlçe başkanlığı,İl genel meclis üyeliği,15 yıl belediye başkanlığı yapmış Ailece bütün ömrünü partiye vermiş bir aileyi partiden atarsak çok büyürüz
 Hüseyin Kulaksız
 2 Kasım 2019 Cumartesi 20:55
Doğru ve yerinde bir karar.Aslinda Çok daha önceden yapılması gerekiyordu.
 Selçuklu
 2 Kasım 2019 Cumartesi 19:43
Edilsinler artık yav yeter bunların yaptıgı kacıncı olay bu.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir