MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sengel'den iki başkana destek, 'Memleket'e salvo: Kuru dalların çatırtısı...
Politika
23 Ağustos 2021 Pazartesi 18:22

Sengel'den iki başkana destek, 'Memleket'e salvo: Kuru dalların çatırtısı...

CHP ile Memleket Partisi arasında İnce'nin İzmir Kongresi mesajlarıyla fitili ateşlenen gerginlik sürerken, Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel'den Soyer ve Yücel'e destek çıkan çarpıcı bir mesaj geldi.

GERÇEKİZMİR - Memleket Partisi'nin ilk İzmir Kongresi'nde Genel Başkan Muharrem İnce'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i afişlerinin zabıtalarca toplatıldığı üzerinden hedef alması ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in mevkidaşı Cüneyt Oğuz'un mesajlarına verdiği sert yanıtın ardından iki parti arasında yüksek gerilim yaşanıyor. 

Tartışma bugün basın toplantısı düzenleyen Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz'un Başkan Soyer'e yaptığı özür çağrısı ve mevkidaşı için yaptığı "İki deniz de kokmuştur" çıkışıyla tırmanırken Efes Selçuk Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'den de manidar bir paylaşım geldi. 

Memleket Partisi'ni 'kuru dalların çatırtısı' ibaresiyle hedef alan Sengel, Soyer ve Yücel ile bir fotoğrafını paylaşarak iki başkana ve partisine "Kuru dalların çatırtısı Cumhuriyetimizin yüz yıllık yaşam dolu çınarı Partimizin değerli Başkanlarına uzanarak ayakta kalmaya çabalıyor, çok yazık" mesajıyla sahip çıktı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir