MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şengül'den Karaburun'da teşkilata mesaj: Acil şekilde...
Politika
4 Nisan 2018 Çarşamba 09:52

Şengül'den Karaburun'da teşkilata mesaj: Acil şekilde...

AK Parti İzmir'de kongre maratonu bu haftayla birlikte tamamlanıyor. Sandık bugün Karaburun'da kuruldu. “Acil şekilde AK Parti Belediyeciliği Karaburun’a gelmeli” diyen Şengül, teşkilatın seçim sürecinde tek yumruk olarak çalışıp ilçeyi kazanması yönünde talimat verdi.

GERÇEKİZMİR  -AK Parti’de Genel Merkez tarafından Bülent Delican’ın yerine İzmir İl Başkanı olarak Aydın Şengül’ün atanmasıyla kongre takvimi de işlemeye başlamıştı.

20 ilçede kongre yapılırken daha önce açıklanan takvime göre kongresi yapılmayan 10 ilçe arasında yer alan Çeşme ve Aliağa’ya atama yapıldığından geriye 8 ilçe kaldı.

Kongre maratonu bu hafta tamamlanıyor. Sandık bugün Karaburun’da kuruldu.  Karaburun Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecen kongreye mevcut başkan Ahmet Değirmenci’nin yerine Adem Avcı tek aday olarak girdi.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ACİL GELMELİ
AK Parti İl Başkanı Şengül, Karaburun’da partisinin ilçe kongresinde konuştu.

“Acil şekilde Ak Parti Belediyeciliği Karaburun’a gelmeli” diyen Şengül, teşkilatın seçim sürecinde tek yumruk olarak çalışıp ilçeyi kazanması yönünde talimat verdi. Şengül, Karaburun’un doğal güzelliklerinin Çeşme’den de güzel olduğunu ancak hak etmediği bir yerde olduğunu söyledi.

Teşkilata talimat veren Şengül, “İlçe kongreleri bitiyor. Ardından il kongresi var. İl kongresinden sonra çalışmalar başlıyor. İyi bir aile olacağız. İl başkanıyla, milletvekilleriyle, mahalle temsilcileriyle, ilçe yöneticileriyle aramızda kavga olmadan gücümüz, zamanımız yettiğince çalışacağız. Herkes ulaşıp dokunmak zorundayız” dedi.

AK Parti’de Cuma günü Seferihisar ve Gaziemir, Cumartesi Dikili ve Foça, Pazar günü ise Konak, Güzelbahçe ve Urla’da kongre yapılacak ve ilçelerde süreç tamamlanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir