MENÜ
İzmir 10°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şengül ve Kocaoğlu'ndan ikinci Ankara çıkarması!
Politika
18 Eylül 2018 Salı 20:57

Şengül ve Kocaoğlu'ndan ikinci Ankara çıkarması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Şengül ile birlikte ikinci kez Ankara'ya gitti. İkili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turan'la bir araya geldi, kentteki projeleri masaya yatırdı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül  ikinci kez birlikte Ankara'ya giderek İzmir'in projeleri konusunda temasta bulundu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ı ziyaret eden ikili, kentte devam eden projeler ve gündemdeki projelerle ilgili Bakan Turan ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Buğra Gökçe de yer aldı. 

Şengül Ankara'daki teması sosyal medya hesabından, " İzmir’de başlatmış olduğumuz merkezi hükümet ve yerelde çözüm odaklı çalışmalarımız doğrultusunda, İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte İzmir Büyükşehir Beldiye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ile sorunların çözümü adına bir araya geldik" ifadeleriyle duyurdu. 

Şengül ve Kocaoğlu Ağustos ayının başında birlikte Ankara'ya gitmiş bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle toplantılar yapmışlardı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu AK Partili 7 ilçe belediye başkanı ile İl Başkanı Şengül'ü geçtiğimiz gün makamında kabul etmiş,ilçelerdeki sorunlar ve projeleri masaya yatırmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir