CHP’de kongre takvimi işlemeye devam ederken Serkan Kalmaz Konak İlçe Başkanlığı için yola çıktı. Kalmaz 8 Eylül’de basın açıklaması ile partililere ve Konak’a seslenecek.
GERÇEKİZMİR - CHP’de kongre takvimi işlemeye devam ediyor.
Delege seçimleri büyük ölçüde tamamlanırken ilçe kongreleri öncesi adaylar da bir bir ortaya çıkıyor.
Konak’taki ilçe kongresi öncesi Serkan Kalmaz adaylığını açıklayarak 8 Eylül’de açıklama yaparak partililere ve Konaklılara sesleneceğini açıkladı.
Kalmaz, adaylık öncesi yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Değerli Yol Arkadaşlarım ve Konaklı Hemşehrilerim; Sizlere güçlü bir söz vererek yola çıkıyor; Konak’ı barışın, birleştiriciliğin ve özgürlüğün kenti yapmak için CHP Konak İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleri ışığında, daha özgür ve daha güçlü bir Konak için el ele yürüyelim. Adaylık açıklamamda sizleri yanımda görmekten büyük mutluluk duyarım.”
Serkan Kalmaz’ın adaylık açıklaması, 08 Eylül 2025 Pazartesi günü saat 19.00’da CHP Konak İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.
