MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seyrek'te bir satış kararı daha: Konutlara komşu AVM mi geliyor?
Yerel Yönetimler
31 Ekim 2023 Salı 08:18

Seyrek'te bir satış kararı daha: Konutlara komşu AVM mi geliyor?

Menemen Belediyesi satış kararlarına bir yenisini ekledi. Belediye Seyrek’te bulunan 12 araziyi 344 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Arazilerin imar durumları ticari depolama, koşullu ticaret ve serbest yapılaşma koşullu ticari merkezden oluştu.

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - Menemen Belediyesi tartışmalara neden olan Seyrek’teki arazi satışlarına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Seyrek’teki konut imarlı 65 araziyi vitrine önce tam 1 milyar 663 milyon TL bedel ile ardından satışı gerçekleşmeyen 43 araziyi ise 1,1 milyar TL’ye vitrine koyan belediye bu kez aynı bölgedeki 12 araziyi satışa çıkardı.

Menemen Belediyesi’nin satışa sunduğu taşınmazların imar durumu bu kez ticari depolama, koşullu ticaret ve serbest yapılaşma koşullu ticari merkezden oluşuyor.

Belediyenin 64 Milyon 185 bin TL’ye satışa çıkardığı serbest yapılaşma koşullu ticari merkez dikkat çekerken bu tip imar durumuna sahip arsalar alışveriş merkezi, otel, sinema, lokanta, dinlenme tesisi gibi yapılara ayrılıyor.

TOPLAM 344 MİLYON TL!
Belediyenin satışa sunduğu arsaların muhammen bedelleri 11 milyon 835 bin TL ile 64 milyon 185 bin TL arasında değişiyor. Arsaların toplam tahmini satış bedeli ise 344 milyon 289 bin TL.

İhale 17 Kasım’da saat 10:00 ile 15:05 arasında kapalı teklif usulü ile Menemen Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir