MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seyrek’ten final öncesi İzmir'e çağrı: Son bir destek!
Magazin
21 Ocak 2022 Cuma 15:41

Seyrek’ten final öncesi İzmir'e çağrı: Son bir destek!

Güzelbahçe Belediyesi’nde Gençlik Koordinatörü olarak görev yapan İzmirli Devrim Seyrek TV 8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında finale kaldı. Beyazıt Öztürk’ün ekibinde yer alan Seyrek bu akşam yayınlanacak final öncesi Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada İzmirlilerden son bir destek daha istedi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Güzelbahçe Belediyesi’nde Gençlik Koordinatörü olarak görev yapan Devrim Seyrek TV 8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında finale kaldı.

Beyazıt Öztürk’ün takımında yer alan Seyrek bu akşam saat 20:00’de TV 8’de yayınlanacak final öncesi duygularını Gerçekizmir’le paylaştı. 

İnanılmaz şaşkın ve şokta olduğunu kaydeden Seyrek bu yolda, bu akşam son bir destek daha isteyeceğini belirterek şunları söyledi; Tüm İzmir’e de selamlarımı gönderiyorum. Bu akşam sahneye çıktığımda SMS atmaları gerekecek beni destekleyenlerin ve bunu 3 kere yapmaları gerekecek çünkü 3 farklı eser okuyacağız. 3 ayrı eser için ayrı ayrı SMS desteğine ihtiyacımız olacak. Birlikte başaracağız diyorum. Teşekkür ederim’’

Devrim Seyrek, Bu akşam 20:00’de canlı yayınlanacak finalde ‘Yalnızım Ben, Geberiyorum ve Olur ya’ şarkılarını söyleyecek. 

Yarışma öncesi Güzelbahçe Belediye BaşkanI Mustafa İnce de Seyrek için paylaşım yaparak İzmirlilere SMS gönderme çağrısı yapmıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir