
Gerilim tırmanıyor: İsrail'de yolcu uçakları tahliye ediliyor

Trump: İsrail'in saldırısını önceden biliyordum!

Hamaney: İsrail sert bir karşılık alacak!

İsrail'den İran'a gece yarısı saldırısı!

İsrail ordusu, İran'ın beklenen yanıtının başladığını işaret etti.
İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan İsrail topraklarına yönelik füzelerin ateşlendiği bildirildi.
Füzelerin engellenmesi amacıyla hava savunma sistemleri devreye girerken, İsrail vatandaşlarına uyarıda bulunuldu.
İran'ın füze saldırısı sonrası, İsrail'in başkenti Tel Aviv'den dumanlar yükseldi.
İran basını, ikinci dalga füze saldırısının da başladığını duyururken, Reuters'a konuşan bir İranlı yetkili "İntikamımız yeni başladı. Büyük bedel ödeyecekler." şeklinde konuştu.
Axios'a konuşan bir ABD'li yetkili ise İsrail'de çok sayıda ABD vatandaşı yaşadığı gerekçesiyle İsrail hava savunmasına destek verdiğini ifade etti.
7 KİŞİ YARALANDI
İran'ın saldırılara karşı misilleme başlatarak ateşlediği füzelerin İsrail'de 7 noktaya isabet ettiği duyuruldu.
İsrail ordu radyosunun haberinde, isabet alan noktalarda ekiplerin çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.
İran'dan atılan füzelerin İsrail'de 7 noktaya isabet ettiği, bu bölgelerde çalışmaların sürdüğü aktarıldı.
İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı'ndan yapılan açıklamada, şu ana kadar 7 kişinin yaralandığı bildirildi.
İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan onlarca füzenin ülkeye fırlatıldığı ve hava savunma sistemlerinin önlemek için çalıştığı belirtildi.
İran'ın misilleme için fırlattığı füzeler nedeniyle İsrail genelinde sürekli alarmlar devreye giriyor.
İkinci dalganın ardından üçüncü dalga füze saldırısının da başladığı bildirildi.
İSRAİL UYARI SİRENİ ÇALAN BÖLGELERİ PAYLAŞTI
İsrail ordusu, füze saldırısı sonucu uyarı sireni çalan bölgeleri paylaştı.