MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soğuğa karşı sıra dışı yöntem: Görenler şaşkına döndü!
Güncel
16 Ocak 2019 Çarşamba 08:37

Soğuğa karşı sıra dışı yöntem: Görenler şaşkına döndü!

Adana'daki Merkez Otogar'da haşlanmış nohut satarak geçimini sağlayan Osman Aslan, soğuk kış günlerinde üşümemek için öyle bir yöntem buldu ki görenler gözlerine inanamadı. Aslan'ın sırtına bağladığı tenekeden küçük odun sobasını yakarak ısınmaya çalışması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Adana'daki Merkez Otogar'da haşlanmış nohut satarak geçimini sağlayan 55 yaşındaki Osman Aslan, soğuk kış günlerinde sırtına bağladığı tenekeden küçük odun sobasını yakarak ısınmaya çalışması ilginç görüntüler oluştur. Görenler şaşkınlıkla izledi.

Daha önce kendisini dolandırdığını iddia ettiği bir kişinin kimlik fotoğrafını kamyonetinin üzerine, 'Bu şahıs beni dolandırdı' yazısıyla pankart yapıp, kentte dolaşan ve haberlere konu olan Osman Aslan, şimdilerde haşlanmış nohut satarak geçimini sağladığı Merkez Otogar'da, soğuk kış günlerinde sırtına bağladığı sobayla dikkat çekiyor. Kansızlık hastalığı nedeniyle sürekli üşüdüğünü belirten Aslan, "Adana, Çukurova yanıyor diyorlardı. Bu soğuğu ispat etmek için bu yola başvurdum" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir