MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sokak mesaisinde Başkan Duman'a dikkat çeken destek!
Politika
15 Ekim 2024 Salı 12:32

Sokak mesaisinde Başkan Duman'a dikkat çeken destek!

Buca Belediye Başkanı CHP'li Görkem Duman’a sokak mesaisinde dikkat çeken bir destek geldi. AK Parti’de Mahalle Başkanlığı ve İlçe Yöneticiliği gibi görevlerde bulunan Savaş İpek, Duman’ın yanına gelerek, “Ben bir AK Partiliyim ama bu kısa sürede yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Buca’da bir fark yarattınız” dedi. Duman İpek’e teşekkür ederek, “Ben herkesin belediye başkanı olmak için mücadele ediyorum” karşılığını verdi.

GERÇEKİZMİR - Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ilçe sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Buca sakinleri ile buluşmayı sürdüren Duman’ın son ziyareti dikkat çeken bir karşılaşmaya sahne oldu.

Buca sokaklarında çalışmalarını sürdüren Duman’ın yanına gelen ve AK Partili olduğunu söyleyerek tebrik ve teşekkürlerini ileten Savaş İpek’in AK Parti Buca’da Mahalle Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Engelli Birim Başkanı görevlerinde bulunduğu öğrenildi.

BAŞKAN DUMAN'A DİKKAT ÇEKEN DESTEK! VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

"AK PARTİLİYİM AMA..."

17 yıldır AK Parti üyeliği olduğu öğrenilen İpek, saha çalışması sırasında Duman’ın yanına gelerek, “Başkanım iyi günler. Ben bir AK Partiliyim ama bu kısa sürede yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Buca’da bir fark yarattınız. Başarılar diliyorum” dedi.

Duman ise İpek’e, “Böyle düşünmeniz inanın daha da mutlu ediyor beni. Sonuçta seçim sürecinde parti önemli sonrasında herkesin belediye başkanı olmak lazım. Ben herkesin belediye başkanı olmak için mücadele ediyorum” diye yanıt verdi.

İpek’e Duman’a, “Sizi takdir diyorum” derken, Duman da, “Önümüzdeki günlerde daha da fazlasını yapacağız” diye karşılık verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir