MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sokak röportajı yapan YouTuber'lar hakkında karar!
Güncel
13 Aralık 2021 Pazartesi 13:54

Sokak röportajı yapan YouTuber'lar hakkında karar!

YouTube'da sokak röportajları yapan ve hafta sonu eş zamanlı olarak gözaltına alınan 3 YouTuber hakkında ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.

Dün gözaltına alınan YouTuber'lar Arif Kocabıyık, Hasan Köksoy ve Turan Kural hakkında ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.

Sokak söyleşileri yapan İlave TV'nin sahibi Arif Kocabıyık, Kendine Muhabir’ın sahibi Hasan Köksoy, Sade Vatandaş hesabının sahibi Mehmet Koyuncu ve Turan Kural dün gözaltına alınmıştı.

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve avukat Ömer Faruk Dağ, savcılığın, sorguların ardından, Arif Kocabıyık, Hasan Köksoy ve Turan Kural için ev hapsi talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk talep ettiğini aktardı.

Avukat Dağ, üç Youtuber'a verilen cezayı Twitter hesabından açıkladı. Dağ yaptığı paylaşımda, "Savcılık; Arif Kocabıyık, Hasan Köksoy ve Turan Kural için ev hapsi talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. Arif Kocabıyık, Hasan Köksoy ve Turan Kural hakkında ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı verildi" ifadesini kullandı. (BirGün)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir