MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soruşturma kararı sonrası CHP'li Başkandan ilk açıklama!
Yerel Yönetimler
21 Aralık 2022 Çarşamba 17:03

Soruşturma kararı sonrası CHP'li Başkandan ilk açıklama!

AK Parti il başkanlığı tarafından kentin farklı noktalarına izin alınmadan asılan 'Love Erdoğan' afişlerini kaldıran CHP'li Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, hakkında soruşturma açıldı. Sosyal medya hesabından görüntülü bir açıklama paylaşan Sengel, "Efes Selçuk belediyesinin ve kentimizin gündeminde kanunlar gereği gerçekleştirdiğimiz işlemlere yönelik siyasi saikler ve hevesler değil kentimiz ve halkımızın beklentileri ve ihtiyaçları var" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - İzmir’in Selçuk ilçesinde, AK Parti il başkanlığı tarafından kentin farklı noktalarına izin alınmadan asılan 'Love Erdoğan' afişlerini kaldıran CHP'li Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, hakkında soruşturma açıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun soruşturma izni vermesini Danıştay’a taşıyan Başkan Sengel'e kötü haber geldi. Danıştay 1. Daire Başkanlığı, başkan Ceritoğlu Sengel, hakkında soruşturma açılabileceğine hükmetti. 

- CHP'li Yücel'den o soruşturma kararına sert tepki!

Gündeme damga vuran gelişme sonrası Başkan Sengel'den ilk detaylı açıklama geldi. Sosyal medya hesabından görüntülü bir açıklama paylaşan Sengel, "Efes Selçuk belediyesinin ve kentimizin gündeminde kanunlar gereği gerçekleştirdiğimiz işlemlere yönelik siyasi saikler ve hevesler değil kentimiz ve halkımızın beklentileri ve ihtiyaçları var" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 

2021 yılında dönemin AK Parti İlçe Başkanı tarafından Efes Selçuk’un çeşitli noktalarına yerleştirilen ‘Love Erdoğan’ yazılı reklam görsellerini kanun gereği kaldırdığımız için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile hakkımda verilen soruşturma izni Danıştay tarafından uygun görüldü.

Konu kanunlarla yönetilen bir kentte gerçekleştirilen kanunsuz bir fiilin yasalara uygun şekilde ortadan kaldırılmasından ibaret aslında. Efes Selçuk belediyesinin ve kentimizin gündeminde kanunlar gereği gerçekleştirdiğimiz işlemlere yönelik siyasi saikler ve hevesler değil kentimiz ve halkımızın beklentileri ve ihtiyaçları var. Gıda krizi ve yoksulluk sebebiyle beslenme güçlüğü çeken çocuklarımıza yönelik Efes Selçuk çocuklar için gıda dayanışması ve kentimizin geçmiş dönemlerde ihmal edilen ihtiyaçlarına yönelik yeni projeler olmak üzere Efes Selçuk için çalışmaya devam ediyoruz.

Gündemimizde insana ve kente dokunan sosyal belediyecilik var. Başka da hiçbir şey yok!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir