MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sosyal medya platformu Twitter'da erişim sorunu!
Güncel
28 Mart 2022 Pazartesi 15:24

Sosyal medya platformu Twitter'da erişim sorunu!

Sosyal medya platformu Twitter'a erişim sorunu yaşanıyor. Birçok kullanıcı öğleden sonra Twitter'a girmek istediklerinde anasayfa ekranında kalıyor ve işlem yapamıyorlar.

Dünyanın en önemli sosyal medya platformlarının başında gelen Twitter'da öğleden sonra erişim sorunu yaşanmaya başladı. Twitter'da öğleden sonra saat 15.10 sularında erişim sorunu yaşamaya başladı. Twitter'a girmek isteyen kullanıcılar ise sorunun neden kaynaklandığını ve ne zaman düzeleceğini merak ediyorlar. 

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter erişim ağına yaşanan sorun nedeniyle bir süredir Twitter'a giriş yapılamıyor. Bilgisayardan Twitter kullanmak isteyen kullanıcılar, internet sayfasını açmaya çalıştıklarında beyaz bir ekranla karşılaşıyorlar. Yenileme işareti gören kullanıcılar bu sayfada bekletiliyor. Ayrıca hiçbir diğer yan bağlantı ve uygulama için tıklama alanları çalışmıyor. 

Benzer sorun mobil üzerinden de yaşanıyor. Kullanıcılar cep telefonlarından Twitter'a girmek istediklerinde yine benzer beyaz bir ekranla karşılaşıyorlar. 

Erişim sorunun neden kaynaklığı yada ne zaman sona ereceğine ilişkin ise sosyal medya platformu yetkililerinden bir açıklama gelmedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir