MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sosyal medyada 'TAMAM'ın ardından 'SIKILDIK' bombası!
Politika
11 Mayıs 2018 Cuma 13:59

Sosyal medyada 'TAMAM'ın ardından 'SIKILDIK' bombası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu kez Ankara’da AK Parti Gençlik Kolları Kongresi’nde yaptığı açıklama sosyal medya gündemine damga vurdu. 'TAMAM'ın ardından 'SIKILDIK' başlığı Twitter'de TT oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geride kalan hafta grup toplantısında yaptığı açıklama gündeme damga vurmuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözleri muhalefet cephesinde tam bir sosyal medya kampanyasına dönüşmüş, Twitter’dan ‘TAMAM’ başlığı altında yaklaşık 2 milyon tweet atılmıştı. AK Parti kanadı da bu akına 'DEVAM' mesajıyla yanıt vermiş ve bu başlık altında da yüz binlerce tweet paylaşılmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu kez Ankara’da AK Parti Gençlik Kolları Kongresi’nde yaptığı açıklama sosyal medya gündemine damga vurdu. Erdoğan kendisini dinleyen gençlere “Sevgili gençler sıkıldınız biliyorum…” dedi. Salonda bulunanlar “Hayır” diye tepki verince Erdoğan bu kez “Ciddi mi, sıkılmadınız mı?” diye sordu.

Bu sözlerin ardından Twitter'da bu kez 'SIKILDIK' başlığı açıldı. Başlık kısa sürede Twitter'de ülke gündeminin ilk sırasına yerleşti. Binlerce tweet atılan başlığı etiketleyen CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce de "Sıkıldık hemşerim" mesajını paylaştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir