MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer 1 Mayıs alanından seslendi: O zorbalar tıpış tıpış gidecek!
Politika
1 Mayıs 2023 Pazartesi 13:22

Soyer 1 Mayıs alanından seslendi: O zorbalar tıpış tıpış gidecek!

Gündoğdu Meydanı’nda kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de bir konuşma yaptı. Başkan Soyer, “Gün gelir zorbalar gider. O güne çok az kaldı, o zorbalar tıpış tıpış gidecekler. Haklarımızı söke söke alacağız” dedi.

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR – 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de coşkuyla kutlandı. 

İzmir’de kutlamaların adresi Gündoğdu Meydanı’ydı… Binlerce emekçinin doldurduğu alandaki kutlamalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de bir konuşma yaptı. 

Başkan Soyer, “Hepinizi kucaklıyorum, bayramınız kutlu olsun” diyerek başladığı konuşmasında, “10 yıllardır emeğin hakkının gasp edildiği, alın terinin yok sayıldığı, haklarınızın elinizden alındığı bir düzen içinde yaşadık. İlk defa bu düzeni değiştirmeye çok yakınız. Çok yakında hakkınızı gasp edip sömüren o zümreler var ya, onların elinden hepsini geri alacağız, göreceksiniz çok az kaldı” ifadelerini kullandı. 

"TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKLER"
Soyer, “Bugüne kadar bir çoğumuzu gömmeye çalıştılar. Deniz’ler, Ali İsmail’ler, Uğur Mumcu’ları gömmeye çalıştılar ama unuttular, biz tohumuz ve gömülünce daha çok geliriz, bire bin geliriz, çoğalarak geliriz, bundan sonra da çoğalmaya devam edeceğiz ve göreceksiniz halktan yana, emekten yana bir iktidarı hep beraber kuracağız. Gün gelir zorbalar gider. O güne çok az kaldı, o zorbalar tıpış tıpış gidecekler. Haklarımızı söke söke alacağız. Oylarımızla bir şey değişecek her şey değişecek” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir