MENÜ
İzmir 10°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer 'CHP İzmir'i ağırladı.... 23 Haziran mesajı: Biz hazırız!
Politika
16 Mayıs 2019 Perşembe 18:17

Soyer 'CHP İzmir'i ağırladı.... 23 Haziran mesajı: Biz hazırız!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve il yönetimi, 31 Mart’ta CHP’den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Soyer’i makamında ziyaret etti. Soyer ve Yücel, ziyaret sonrası basına açıklamalarda bulundu. Soyer, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimlerinde İmamoğlu’na verilecek destekle ilgili “Bizim hem Canan Hanım’a hem Ekrem Bey’e çok önerimiz oldu. Onlar bizi nerede görmek istiyorlarsa biz orada olacağız. Biz çok sayıda öneri götürdük, onlar takdir edecek, belirleyecek biz hazırız” dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Tunç Soyer’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İl yönetimi ile birlikte Başkan Soyer’i makamında ziyaret eden Yücel, Soyer’e başarı dileklerini iletti. Yücel ve Soyer buluşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan İl Başkanı Deniz Yücel, ”İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızı makamında  ziyaret ettik. İlçe belediye başkanlarını ve ilçe örgütlerini ziyaret etmiştik ve başarılar dilemiştik. Bugün de il yönetim kurulu olarak Tunç Başkanı makamında ziyaret ettik. Kendisine önümüzdeki görev süreci boyunca başarılar diledik” ifadelerini kullandı. Başkan Soyer ise, “Arkadaşlarımız bir hayırlı olsun ziyaretimize gelmişler. Çok memnun olduk. Onları misafir ettik. Hem adaylık dönemi hatıralarını tazeledik hem de gelecek dönem neler yapılacağıyla ilgili konuştuk” dedi.

SOYER: İMAMOĞLU’NA SUNDUĞUMUZ ÇOK PROJE VAR

 “İstanbul ile ilgili izlenecek yol haritası belli mi? Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile birebir görüştünüz mü” sorusuna cevap veren Başkan Soyer, “Bizim İmamoğlu’na sunduğumuz çok projemiz var. Biraz onlar karar verecek. Bu hafta sonuna kadar herhalde olgunlaştıracaklar. Bizim hem Canan Hanım’a hem Ekrem Bey’e çok önerimiz oldu. Onlar bu öneriler içinden bir şeyler şekillendirecek. Ben Ekrem Bey ile de konuştum. Onlar bizi nerede görmek istiyorlarsa biz orada olacağız. Biz çok sayıda öneri götürdük, onlar takdir edecek, belirleyecek biz hazırız” diye konuştu.

CHP’Lİ YÜCEL’DEN MHP’Lİ ŞAHİN’E: KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR!

 “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in Hasan Tahsin’i anma törenlerinde  “Her şey çok güzel olacak’ diyen birine ‘Hoşt’ dediği iddiasıyla ilgili sorulan soruya “Kötü söz sahibine aittir” yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir