MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer CHP il yönetimiyle buluştu: Ne mesaj verdi?
Politika
1 Temmuz 2021 Perşembe 12:17

Soyer CHP il yönetimiyle buluştu: Ne mesaj verdi?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, partisi CHP’nin il yönetimiyle kahvaltıda bir araya geldi. Soyer’in il yöneticilerine “Sizler benim yoldaşımsınız” dediği öğrenilirken, Büyükşehir açılışlarında yaşanan protokol krizi de gündeme geldi. Soyer ve il yönetiminin her ay düzenli olarak bir araya gelme kararı aldığı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetimiyle kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmada Büyükşehir Belediyesi Başkanvekii Mustafa Özuslu da hazır bulundu.

SİZLER BENİM YOLDAŞIMSINIZ

İl yöneticileri, Büyükşehir’in açılışlarında yaşadıkları protokol sıkıntısını toplantıda gündeme getirdi, Büyükşehir ve il yönetimi arasında yaşanan koordinasyon sıkıntısına dikkat çekti.

Buluşmada Soyer’in il yöneticilerine, “ İktidar olmak zorundayız. Partimiz iktidara yürüyor.  Hepimiz bu yolda üzerimize düşeni yapmalıyız.  Sizler benim yoldaşımsınız.  Belediyenin açılışlarında davet beklemeyin. Bu açılışlar sizin açılışlarınız.  Önerilerinize açığım. İlçelerde tespit ettiğiniz sıkıntıları bana aktarın” mesajı verdiği öğrenildi.

HER AY TOPLANILACAK

Soyer ve il yönetiminin her ay düzenli olarak bir araya gelme kararı aldığı öğrenildi.

İl yöneticilerinin bazılarının CHP’li belediye başkanı olmayan ilçelerde Büyükşehir’in  yaptığı çalışmalardan il yönetiminin ve ilçe örgütlerinin daha fazla haberdar edilmesi gerektiğine dikkat çektikleri öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Savaş korkmaz
 1 Temmuz 2021 Perşembe 13:06
Örgütle iç içe calismayida akıllara gelmesi olduk a olumlu bir yaklaşım.Bundan sonrası için hadi bakalım.diyelim.
 Savaş Teke
 1 Temmuz 2021 Perşembe 12:50
Sayın Başkanım Örgütle çalışanlar başarılarına başarı katar, ilçe ve köy eksikliklerinin oluşuna gelince yarın 2 Temuz, Bademler köyündeki sıvas''ta yakılan insanların ANIT YERI ICLER ACISIACISI? yazık oraları gören yokmu? (1)
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir