MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer 'Mandal ve Mandalina'yı duyurdu ve ekledi: Hayalimiz...
Yerel Yönetimler
25 Şubat 2021 Perşembe 13:55

Soyer 'Mandal ve Mandalina'yı duyurdu ve ekledi: Hayalimiz...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Kınık’taki temaslarında manda üretimine dair konuştu ve “En son bir erkek bir dişi yavrumuz oldu. Adlarını da verdik Mandal ve Mandalina… Çoğalmaya devam ediyorlar” dedi. Başkan Soyer ayrıca, “Çok kıymetli ürün ortaya çıkıyor. Manda sütü, yoğurdu, kaymağı… Bizim hayalimiz manda mozzarellası…” diye konuştu.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Bakırçay Havzası’ndaki ilçe turları devam ediyor. Dikili ve Bergama’nın ardından Kınık’a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, manda üretimi hakkında önemli bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Soyer, “ İki parti halinde alım yapmıştık. Toplam 134 mandamız vardı. Çok şükür üremeye devam ediyorlar. En son bir erkek bir dişi yavrumuz oldu. Adlarını da verdik Mandal ve Mandalina… Çoğalmaya devam ediyorlar. Bizi de mutlu ediyor. Çünkü çoğaldıkça sektörü güçlendirmek anlamına gelecek. Çok kıymetli ürün ortaya çıkıyor. Manda sütü, yoğurdu, kaymağı… Bizim hayalimiz manda mozzarellası… Her gün daha güçlendiğimiz süreci yaşıyoruz. Üreticilerimize minnettarız, mandalara sahip çıktıkları, büyütüp çoğalttıkları için” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir