MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer açıkladı: Çeşme Projesi zirvesinde 'komisyon' kararı!
Yerel Yönetimler
6 Mayıs 2020 Çarşamba 09:04

Soyer açıkladı: Çeşme Projesi zirvesinde 'komisyon' kararı!

Soyer, Tarihi Havagazı'nda gerçekleşen Çeşme Projesi'nin ardından yaptığı açıklamada "Bakanlığın hazırlayacağı projeye dair fikir ve önerilerimizi oluşturmak üzere bir alt komisyon kurmaya karar verdik" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Kamulaştırma tartışmalarının gölgesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek Çeşme Projesi İzmir'de bir kritik zirveyle daha masaya yatırıldı. 

- TARİHİ HAVAGAZI'NDA ÇEŞME PROJESİ ZİRVESİ!... 

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen buluşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sivil toplum kuruluşları ve turizm temsilcileri fikir alışverişinde bulundu. 

Kritik zirvenin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'den önemli bir açıklama geldi. Sosyal medyadan yayınladığı 'günlüğü'nde proje toplantısı hakkında bilgilendirmede bulunan Soyer, "Bakanlığın hazırlayacağı projeye dair fikir ve önerilerimizi oluşturmak üzere bir alt komisyon kurmaya karar verdik" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir