MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer ailesinin mutlu günü: Kılıçdaroğlu da şahit oldu!
Politika
30 Eylül 2023 Cumartesi 21:10

Soyer ailesinin mutlu günü: Kılıçdaroğlu da şahit oldu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in kızı Duygu Soyer, Çağan İzgi ile hayatını birleştirdi. Soyer ve İzgi ailelerinin mutluluklarına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte nikahın şahitliğini yaparak ortak oldu.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızı Duygu Soyer, Çağan İzgi ile hayatını birleştirdi. 

Soyer ve İzgi ailelerinin mutlu gününe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ortak oldu. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve gelin ile damadın kardeşleri ve arkadaşları da eşlik etti.  

Güzelbahçe Yelki'deki Olivelo Yaşayan Park’ta gerçekleşen ve yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı nikahta çok sayıda CHP’li milletvekili, belediye başkanı ve parti yöneticisi de Soyer ailesinin mutluluğuna tanık olurken, Hüsnü Şenlendirici de geceye klarnetiyle renk kattı. 

“EVLİLİK EN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASI” 
Nikahı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Doğum ve ölüm arasındaki bu yolculukta en önemli dönüm noktası evlilik… Elbette mezuniyet, ilk işe girişler, kazançlar, kayıplar, çocuklar, torunlar hepsi çok önemli kilometre taşı… Ancak evlilikte içine doğduğunuz yuvadan ayrılır kendi yuvanızı kurarsınız. Yeni bir hayat başlar. Bir anlamda misafirliğiniz biter, kendi ev sahipliğinizi başlatırsınız. Yeni canlara hayat vereceğiniz, kendi ailenizi kuracağınız bu süreç evlilikle başlar, ömrünüzün geri kalanını şekillendirir. İşte Duygu ve Çağan hayatlarının bu tarihi anlarında, onları ve bizleri, Soyer ve İzgi ailesini yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” dedi. 

SOYER’İN DUYGUSAL ANLARI…
Soyer evlilik akdini ise, “14.5 yıldır sürdürdüğüm belediye başkanlığında kimbilir kaç yüz kez evlilik imzası atmışımdır. Ancak bu defa sadece bir belediye başkanı olarak değil, bir baba, bir kayınpeder olarak… Doğrusu ben de çok heyecanlıyım. Önce her evlilikte bir tavsiyem vardır. Onu sevgili evlatlarımla paylaşmak istiyorum. Asla birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Bırakın hayatın durmak bilmez değişimi sizi birlikte değiştirsin. Ve dilerim ki bütün ömrünüz aynen bu akşamki gibi doğayla içe içe, güzel bir sonbahar akşamının serinliğinde her daim sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk içinde geçsin. Sadece sizin için değil yuvanıza katılacak yavrular için de aydınlıklar içinde, huzurlu, güleryüzlü bir evlilik olsun” mesajları eşliğinde kıydı. 

“ONA İYİ BAKACAKSIN, SÖZ MÜ?”
Büyükşehir Belediye Başkanı’nın nikahı kıydıktan sonra damadına, “Ona iyi bakacaksın, söz mü? Çok uzaklara gitmeyeceksin, söz mü?” diye seslenmesi gülüşmelere neden oldu. 

“ATATÜRK’ÜN İZİNDEN AYRILMASINLAR”
CHP Lideri Kılıçdaroğlu da “Sizlerle beraber olmak olmak benim için son derece önemli ve çok mutluyum gerçekten. Onların olması demek hepimizin mutlu olması demek... Tabi sizlere güzel çocuklar, torunlar verecekler ama sakın ola ki o torunlar Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ayrılmasınlar” diye konuştu. 

O FIKRAYI ANLATTI, NİKAH CÜZDANI EVİN PATRONUNA VERDİ! 
Ardından Soyer’in kızı Duygu Soyer’e müstakbel eşi Çağan İzgi’nin ayağa basması için telkinde bulunan Kılıçdaroğlu, “Efendim Temel’e sormuşlar, ‘Nerelisin?’ diye... ‘ Henüz evlenmedim’ demiş. Artık damat artık bizim damadımız oluyor. Evi yönetecek olan asıl patron da evin hanımı. Dolayısıyla ben nikah cüzdanını evin patronuna veriyorum” dedi. 

İmzaların atılmasının ardından konuklar genç çifte tek tek mutluluklar dilerken, mutlu gece kokteylle devam etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir