MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Bergama'daki yıkıma bir isyan daha: O video ile paylaştı!
Yerel Yönetimler
28 Mart 2022 Pazartesi 09:09

Soyer'den Bergama'daki yıkıma bir isyan daha: O video ile paylaştı!

Bergama'daki eski stadyum alanında Millet Bahçesi Projesi için işleyen yargı sürecine rağmen başlayan yıkımlara bir tepki daha gösteren Başkan Soyer, sosyal medya hesabından verdiği mesajda esnafın yıkım isyanının yer aldığı bir videoyu paylaşarak, "Biz Millet Bahçesi'ne değil, ekmek kapılarını uzlaşmadan yıktığınız Bergama esnafımızın mağduriyetine, yeşil alanların ranta açılmasına karşıyız" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bergama'da eski stadyum alanını da içine alacak 51 bin 569 metrekarelik alana millet bahçesi yapılması için başlattığı projeye ilişkin yargı sürecine rağmen stadyum çevresindeki dükkanların yıkımına başlandı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den yürütmeyi durdurma ve keşif kararına rağmen başlayan yıkımlar sonrası Bergama esnafına bir destek mesajı daha geldi. 

Başkan Soyer, sosyal medya hesabından verdiği mesajda esnafın yıkım isyanının yer aldığı bir videoyu paylaşarak, "Biz Millet Bahçesi'ne değil, ekmek kapılarını uzlaşmadan yıktığınız Bergama esnafımızın mağduriyetine, yeşil alanların ranta açılmasına karşıyız. Esnafın elektriklerini keserek, açtığımız davaları yok sayarak yapılan hukuk tanımazlığa karşıyız. Esnafımızın yanındayız" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O VİDEO: 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir