MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Kemeraltı raporu: Az kaldı, sonuç harika olacak!
Yerel Yönetimler
29 Haziran 2023 Perşembe 13:50

Soyer'den Kemeraltı raporu: Az kaldı, sonuç harika olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentin tarihi çarşısı Kemeraltı’nda süren çalışmalar ve yapılan yatırıma dair bilgilendirmede bulundu ve ‘’Az kaldı, sonuç harika olacak’’ açıklamasında bulundu.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak’ta bulunan İzmir’in tarihi çarşısı Kemeraltı’nda süren yatırımları kalem kalem açıkladı.

Soyer çalışmaların 150 bin metrekarelik bir alanda sürdüğünü açıklarken gerçekleşen yatırım miktarının 136 milyon Türk Lirası olduğunu belirtti.

Başkan Soyer’in verdiği bilgilere göre çalışmalar tamamlandığında Tarihi Çarşı’ya 700 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirilmiş olacak.

Soyer’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda tamamlanan çalışmalara ait veriler de yer aldı.

Buna göre Kemeraltı’nda, 7.200 metrekare granit kaplama imalatı, 9 bin 500 metrekare zemin betonu imalatı,  bin 808 metre içme suyu hattı, bin 268 metre yağmur suyu ayrıştırma hattı, 2 bin 325 metre kanalizasyon hattı ve bin 553 metre yağmur suyu ızgarası çalışması tamamlandı.

SOYER: AZ KALDI!

Soyer yaptığı paylaşımda, ‘’Kemeraltı’nda, esnaf ve ziyaretçileri mağdur etmemek için gece yürüttüğümüz çalışmalar, çok zor koşullarda sürüyor. Az kaldı, sonuç harika olacak. Kemeraltı, İzmir’in kalbidir. Yaptığımız kalp masajıdır ve sonunda, sağlığına kavuşup dünyanın cazibe merkezi haline gelecektir’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir