MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Kiraz'da 'İYİ' mesai... Üreticiyi sevindiren vaat!
Politika
15 Mart 2019 Cuma 18:31

Soyer'den Kiraz'da 'İYİ' mesai... Üreticiyi sevindiren vaat!

CHP'nin aday çıkarmayıp İYİ Parti'nin adayına destek kararı aldığı iki ilçeden biri olan Kiraz'da İYİ Parti'nin seçim ofisi açılışına katılan Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, İzmir'in köklü bir çınar olduğunu belirterek, "İzmir'in yeni dallar, filizler, yapraklar vermesi lazım. Biz bunun için gelmek istiyoruz." dedi. Soyer ilçedeki mesaisinde üreticilere" Siz üretin bizler alacağız. Hiçbir üreticinin ürettiği ürün asla elinde kalmayacak." dedi.

İYİ Parti'nin Kiraz seçim bürosu, İYİ Parti Genel Başkan yardımcıları Aytun Çıray, Müsavat Dervişoğlu, büyükşehir belediye başkan adayı Tunç Soyer'in katılımıyla açıldı.

Açılışın ardından Kiraz'da vatandaşlara hitap eden Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun tarımsal kalkınma programı başlattığını, bunda da büyük yol alındığını belirtti.

Soyer, "İzmir köklü bir çınar ve o kökler Menderes, Gediz, Bakırçay'dan besleniyor. İzmir'in yeni dallar, filizler, yapraklar vermesi lazım. Siz üretin bizler alacağız. Hiçbir üreticinin ürettiği ürün asla elinde kalmayacak." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ise Millet İttifakı'nı milletin istediğini söyledi. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir