MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den 'Kırkpınar'la zirve' mesajı: Neler konuşuldu?
Yerel Yönetimler
9 Temmuz 2020 Perşembe 10:47

Soyer'den 'Kırkpınar'la zirve' mesajı: Neler konuşuldu?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve İYİ Parti İl Başkanı Kırkıpınar ile bir araya geldi. Soyer görüşmeye dair bilgi verirken ayrıca İEF’nin yapılıp yapılmayacağıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, açıklamalarda bulundu. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer görüşmeye ilişkin kısaca bilgi verdi. Başkan Soyer ayrıca bu yıl 89’uncusu gerçekleşmesi planlanan İzmir Enternasyonal Fuarı için de konuştu.

İYİ PARTİ’NİN SÜRECİ BAŞLADI
Millet İttifakı çatısı altında yerel seçimlere İYİ Parti ile birlikte giren Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı olan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanlık koltuğuna oturan Başkan Soyer’in İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar’la yaptığı görüşmede talepleri dinlediği belirtildi. Diyalog yollarının açık tutulması yönünde fikir birlikteliği oluşturulduğu öğrenildi. Soyer, “Süreç sağlıklı ilerliyor. Hüsmen Bey ile aramızda hiçbir sıkıntı yok” açıklamasında bulundu. İYİ Parti’nin talepleri için sürecin başladığı da aktarıldı.

İKİNCİ DALGA PATLAMAZSA FUARI YAPACAK GİBİ HAZIRLANIYORUZ
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle çok sayıda ülkede fuarlar ertelenir ve iptal edilirken İzmir’de geçtiğimiz günlerde 3-5 Aralık’ta yapılacak Travel Turkey Turizm Fuarı’nın tanıtımı gerçekleşmişti. Hibrit şeklinde yapılacağı duyurulan fuar sonrasında gözler İEF’ye çevrilmişti. Başkan Soyer, “Fuar yapılacak. Şu anda ikinci dalga patlamazsa hazırlıklarımızı yapacakmış gibi devam ettiriyoruz” dedi. Yol haritasının yavaş yavaş oluştuğunu aktaran Soyer arıca teknik detaylar üzerinde de çalışıldığını ifade etti. Olağanüstü bir durum yaşanmadığı takdirde İEF’nin 4-13 Eylül arasında gerçekleşeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir