MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Kocaoğlu'na: Minnettarız!
Yerel Yönetimler
6 Eylül 2017 Çarşamba 12:23

Soyer'den Kocaoğlu'na: Minnettarız!

CHP’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı başlara yazılan isimlerden olan Seferihisar Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’den, Aziz Kocaoğlu’na fotoğraflı teşekkür mesajı geldi.

GERÇEKİZMİR - İsmi uzun süredir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığıyla anılan Seferihisar Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’den, Aziz Kocaoğlu’na teşekkür mesajı geldi.

Soyer, ilçede Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından sosyal medyadan teşekkür mesajı yayımladı.

Soyer, Kocaoğlu’nun fotoğrafını da paylaştığı ve “Büyükşehir’e minnettarız” başlığıyla yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

İlçemiz Doğanbey, Payamlı ve Ürkmez’de geçtiğimiz yıllarda İZSU tarafından yapımı tamamlanan içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları sırasında bozulan sokaklarda devam eden asfaltlama çalışmalarında sona gelindi.

Büyükşehir Belediyemiz, 400 sokağın tamamını asfaltlama işlemini tamamladı. Bölgenin tüm yolları on yıllarca yenilenme ihtiyacı duyulmayacak kadar kaliteli, sıcak asfalta kavuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na, Genel Sekreter Sayın Buğra Gökçe’ye ve asfalt ekiplerinde çalışan tüm emekçilere, Seferihisarlılar adına çok teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir