MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den 'Kocaoğlu' yorumu: Benim için...
Politika
17 Ocak 2019 Perşembe 11:22

Soyer'den 'Kocaoğlu' yorumu: Benim için...

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı ön plana çıkan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, yeniden adaylık için yeşil ışık yakmasına, "Benim için değişen bir şey yok" sözleriyle yanıt verdi.

CHP Parti Meclisi'nde adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı ileri sürülen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adaylık için son anda yeşil ışık yakmasını değerlendirdi.  

Adaylık konusunda açıklama yapmanın Kocaoğlu'nun en doğal ve yasal hakkı olduğunu belirten Soyer, yapılan hamleyi eleştirmenin mümkün olmadığını belirtti. 

Soyer, "Kendi kişisel tercihi, hakkı. Aday olmak yasal hakkı" dedi. 

Aziz Kocaoğlu'nun son anda yaptığı bu çıkışın kendisi için de sürpriz olduğunu aktaran Başkan Soyer, "Kime olmadı ki, en yakınlarına bile sürpriz oldu" diye konuştu. 

Soyer, Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları için, "Bu yeni durumun, benim durumumu değiştirecek bir özelliği yok... Yeni bir şey değil benim için. Benim için değişen bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Adile
 17 Ocak 2019 Perşembe 21:55
Kendisinden sonra gelene neden bu kadar karışıyor, onu anlamadım. 10 yıldır yerel yönetim başarısını kanıtlamış Tunç Soyer varken, Aziz Bey hiç konuşmasın bence, çok ayıp hiç yakıştıramadım.
 Partili
 17 Ocak 2019 Perşembe 20:13
İzmir CHP dir CHP kalacak tarafımızı değil tavrımızı belli ediyoruz..
 partili
 17 Ocak 2019 Perşembe 15:09
şimdi olacakları sıralayalım 1.Kılıçdaroğlunun adayını red eden myk ya madem tunç u kabul edmediniz bende sizin adayınız abdülü kabul etmiyorum kavgacı tutum sergileyen tuncay'a da tepki fazla geriye elde KAMİL,TACETTİN,Kaldı göreceksiniz o adaylara dönecektir.
 Partili
 17 Ocak 2019 Perşembe 12:54
Tunç soyer olmalı
 Kamil ınal
 17 Ocak 2019 Perşembe 12:47
izmiri tek toparlayacak kısı kamil okyay sındır
 İsci
 17 Ocak 2019 Perşembe 12:08
İzmirli sen İzmir''de yaşadığına eminmisin geçen dönem aziz başkan bitmişti onu parti hatırı kurtardı bu sefer kimse kurtaramaz oy yok aziz e
 izmirli
 17 Ocak 2019 Perşembe 11:33
Bu seçimi Aziz Beyden başka kimse alamaz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir