MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Lider'e sürpriz ziyaret ve teşekkür mesajı!
Politika
22 Nisan 2022 Cuma 17:27

Soyer'den Lider'e sürpriz ziyaret ve teşekkür mesajı!

Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara'ya giderek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Soyer buluşmanın ardından "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na on milyonların sesi olduğu için teşekkür ederim" mesajını paylaştı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sürpriz bir Ankara mesaisine imza attı. 

Başkan Soyer Başkent'e giderek öğlen saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Yaklaşık 40 dakika süren buluşmada Başkan Soyer çalışmalar hakkında bilgi verdi ve son gelişmeler değerlendirildi.

Soyer ziyaretin ardından Genel Başkan ile fotoğrafını ve "Ülkemiz; enerji ve gıdada hiç olmadığı kadar dışa bağımlı hale geldi ve yoksulluk, tarihin en yüksek seviyelerine çıktı. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na on milyonların sesi olduğu için teşekkür ederim" mesajını paylaştı. 

CHP Gençlik Kolları ile Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV), Ramazan Bayramı öncesinde üniversite öğrencileri için 'Askıda Bilet' kampanyası başlatmıştı. Soyer, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından gençlik kollarıyla da bir araya geldi. Soyer, kampanyaya destek oldu. Soyer, sosyal medya hesabından, "Artan ulaşım maliyetleri nedeniyle Gençlik Kollarımız uzakları yakın edecek bir kampanya başlattı. Evlatlarımız bayramda aileleriyle kavuşsun diye “Askıda Genç Bilet” kampanyasının bağışçısı oldum. Sizlerin desteğini de bekliyorum." mesajı paylaştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir