MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Tugay'a: Benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçsin!
Güncel
22 Ağustos 2024 Perşembe 14:15

Soyer'den Tugay'a: Benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçsin!

Sözcü yazarı Saygı Öztürk İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kentteki yangınlar sonrası gerçekleştirdiği görüşmeyi köşesine taşıdı. Öztürk’e önemli açıklamalarda bulunan Tugay önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e sert eleştirilerde bulundu. Soyer Tugay’ın eleştirilerine yine Öztürk üzerinden yanıt verdi.

GERÇEKİZMİR - Sözcü yazarı Saygı Öztürk İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kentteki yangınlar sonrası gerçekleştirdiği görüşmeyi köşesine taşıdı.

Öztürk’e önemli açıklamalarda bulunan Tugay önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e sert eleştirilerde bulundu.

Tugay, “Tunç Bey’in başarılı olan hiçbir projesine olumsuz yaklaşmadık ve birçoğu devam ediyor” dedi. Şehir Tiyatroları ile ilgili de açıklama yapan Tugay ayrıca Soyer’e Sünger Kent ve bisiklet yolları üzerinden eleştiride bulundu.

Tugay Soyer için, “İşi gücü bırakıp da bizi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Bu kesinlikle doğru değil. Cevap da vermiyorum zaten” dedi.

SOYER: BENİM DÖNEMİMLE UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇSİN!

Bu açıklama üzerine, Tunç Soyer de partilerinin zarar görmemesi, polemik yapmamak, İzmir gündemini bu şekilde işgal etmemek için Öztürk’e kısa bir açıklama yapmak istediğini belirterek şunları söyledi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yaptığı açıklamaları okudum. O, size motivasyon kaynağı olan ‘Geçmiş dönem eleştirisi’ yapmayı tercih etmiş. Oysa İzmir’i mahveden yangın sonrası yapacakları daha çok merak ediliyordu. Benim başkanlık dönemimle ilgili yaptığı açıklamaların tamamı gerçek dışı olup, hepsinin cevabı vardır. Özellikle benim iletişim taleplerini reddettiğim asla doğru değildir. Ancak sürdürülecek bir polemiğin İzmir’e ve Partimize zarar vereceğini düşündüğüm için o cevapları şimdi paylaşmayacağım. Kendisinin 4.5 milyon İzmirliye verdiği sözlere odaklanıp benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçmesini öneriyorum. Bunun kimseye bir faydası yok ve zaman hızla geçiyor. Yaptığımız her şey zaten defalarca Sayıştay ve müfettiş denetimi gördü ve aklandı. Şimdi bizim yükselttiğimiz hizmet çıtasını nasıl daha yükseğe taşıyacağını düşünsün.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kemal erdem
 22 Ağustos 2024 Perşembe 14:50
Senin dönemin ile değil bıraktığın borçlar ile ilgileniyor cemil başkan
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir