MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den anlamlı mesai ve 'İYİ' ziyaret
Politika
29 Ocak 2019 Salı 15:18

Soyer'den anlamlı mesai ve 'İYİ' ziyaret

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Karşıyaka ziyareti kapsamında İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Soyer’in ziyareti ile ilgili konuşan İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, “Tunç Soyer CHP’nin ne kadar adayıysa İYİ Parti’nin de o kadar adayıdır” dedi.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nın açıklanmasının ardından ziyaretlere başlayan  Tunç Soyer, startı bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile verdi.

Kocaoğlu’nu bugün makamında ziyaret eden Soyer, bunun ardından önce İzmir Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina’nın Narlıdere’deki mezarını, sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’da bulunan anıt mezarını ziyaret etti. Soyer, anıt mezar ziyaretinin ardından da İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na da ziyarette bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı'ndan Soyer'in adaylığının açıklanmasının ardından yapılan açıklamada CHP'nin kararına tepki dile getirilmişti. Ancak Soyer’in ziyareti ile ilgili Gerçekİzmir’e konuşan İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, “Tunç Soyer CHP’nin ne kadar adayıysa İYİ Parti’nin de o kadar adayıdır. Sayın Soyer, Millet İttifakı’nın, Cumhuriyet’in adayıdır.Çalışmalarımızı hep birlikte azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Soyer'in Perşembe Günü ise Anıtkabir’i ziyaret edeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir