MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den çarpıcı 'Akşener krizi' mesajları!
Politika
4 Mart 2023 Cumartesi 15:23

Soyer'den çarpıcı 'Akşener krizi' mesajları!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in 6’lı Masa’yı ve Türkiye’yi sallayan açıklamalarını değerlendirdi. Soyer, ‘’Bütün bu kaotik görünümler aslında hepsi o taze doğuşun, başlangıcın habercisi’’ açıklamasını yaparken ‘yepyeni bir dönem başlıyor’ sözlerine de açıklık getirdi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı Masa’yı sallayan açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken Türkiye yaklaşan seçimler öncesi derin bir siyasi krizin içine girdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı noktasında 6’lı Masa’nın paydaşları ile ortak noktada buluşamayan İYİ Parti rest çekerken Genel Başkan Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısı yaptı.

Gelişmelerin ardından siyasi partiler peş peşe toplantılar yaparken CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları da Ankara’nın yolunu tuttu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, diğer partili başkanlarla birlikte bugün Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası tüm başkanlarla birlik fotoğrafı verilirken Kılıçdaroğlu’na destek mesajları da geldi.

BÜTÜN BUNLAR GERİDE KALACAK!

Akşener’in çıkışı ve süreci Gerçekİzmir’e değerlendiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, ‘Taşlar yerine oturuyor’ dedi ya genel başkanımız bence çok doğru bir tespit. Bu memleket özgürlüğün aydınlık bir geleceğin inşasını istiyor. Bütün bu enkazdan, hayat pahalılığından bütün bunlardan sonra ortaya çıkan ders bu, hayat değiştirecek siyaseti ve değiştiriyor. Bütün bunlar geride kalacak. Bambaşka bir Türkiye kurulacak çok az kaldı’’ dedi.

BU KAOTİK GÖRÜNÜM TAZE DOĞUŞUN HABERCİSİ!

Dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kullandığı ‘yepyeni bir dönem başlıyor’ sözlerine açıklık getiren Soyer, ‘’Bu hayatın akışı dediğim şey o. Siyaset buna göre şekillenmek zorunda. Bütün bu kaotik görünümler aslında hepsi o taze doğuşun, başlangıcın habercisi. Derler ya ‘denizler durulmaz dalgalanmadan’ dalgalanacak ve son olarak durulduğunu hep beraber göreceğiz’’ açıklamasını yaptı.

SONUNA KADAR YANINDAYIZ!

Soyer son olarak Kılıçdaroğlu ile gerçekleşen görüşmeye dair, ‘’Biz bütün desteğimizi verdiğimizi ifade ettik ve sonuna kadar da yanındayız’’ sözlerini kaydetti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir