MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den çarpıcı Kocaoğlu mesajları!
Politika
20 Aralık 2018 Perşembe 14:41

Soyer'den çarpıcı Kocaoğlu mesajları!

İsmi İzmir Büyükşehir adaylığı için öne çıkan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’den flaş Kocaoğlu mesajları geldi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerin adaylarının açıklanması sonrası gözler İzmir’e çevrildi.

2004 yılından bu yana İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Aziz Kocaoğlu’nun Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik 'devam etmeme' kararı alması sonrası partinin İzmir’de Kocaoğlu’nun yerine Büyükşehir Adayı olarak kimi göstereceği merakla bekleniyor.

Parti kulislerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için en çok dillendirilen isim olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’den flaş Kocaoğlu mesajları geldi.

KİM ADAY OLURSA OLSUN OLANCA GÜCÜYLE DESTEK OLACAKTIR
Başkan Soyer, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada Kocaoğlu ile arasında sorun olduğu iddiasının gerçek olmadığını ifade etti ve şunları söyledi: Bizim Aziz Başkan’la 10 yıl boyunca aramızda hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Aziz Başkan son derece saygın bir belediye başkanlığı yapmıştır. Son derece saygın bir şekilde de tekrar aday olmayacağını açıklamıştır. Sadece bu davranış bile son derece erdemlidir. Eğer bu görev bize verilirse Aziz Başkan’ın  bıraktığı yerden devam edeceğiz. Aziz Başkan’ın yaptığı hizmetlere asla toz kondurmayacağız. Aziz Başkan’ı her daim başımızın üzerinde taşıyacağız. Aziz Başkan da kim aday olursa olsun mutlaka olanca gücüyle destek olacaktır. Çünkü, esas önemli olan CHP’nin kurumsal kimliğidir. Ne Aziz Başkan ne yeni gelecek başkan adayı asla bu kurumsal kimliğe zarar verecek bir adım atmayacaktır, atmamalıdır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Emel doğanavşargil
 24 Aralık 2018 Pazartesi 09:02
Olması gereken de budur.izmir fark yaratmalıdır.başarılar diliyorum.
 Cavide Topsever
 21 Aralık 2018 Cuma 12:03
Izmir''e yakisan bir baskan olacaginiza tum yuregimle inaniyorum. Cunku tukenmez enerjinize, aydin kimliginize tanik oldum. Hak ediyorsunuz.
 narlıdereli
 21 Aralık 2018 Cuma 09:54
sayın soyerin izmirde her kesimin her izmirlinin başkanı olacağını düşünmüyoruz..
 Ş Sinan An
 20 Aralık 2018 Perşembe 19:43
TÜRKİYE VE CHP.SEVDASI BUNU GEREKTİRİR TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir