MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den çarpıcı 'adaylık' mesajı: Şimdi salonda yemek vermek istiyoruz!
Yerel Yönetimler
20 Kasım 2023 Pazartesi 09:30

Soyer'den çarpıcı 'adaylık' mesajı: Şimdi salonda yemek vermek istiyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Çalar Saat programında 'adaylık' sorusuna verdiği yanıtta çarpıcı mesajlara imza attı. Kentte 5 yıl boyunca yapılan altyapı çalışmalarına ve ikinci dönemde önceliğin üst yapı olacağına vurgu yapan Soyer, "Net olarak aday adayıyım. Çünkü geçen 5 yılda mutfağı toparladık. Şimdi salonda yemek vermek istiyoruz” dedi.

GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer programda gelen ‘Aday adayı mısınız?’ sorusuna dikkat çeken mesajlarla yanıt verdi. 

Başkan Soyer, “Net olarak aday adayıyım. Çünkü geçen 5 yılda mutfağı toparladık. Şimdi salonda yemek vermek istiyoruz” dedi.

Soyer şunları kaydetti: Emin olun İzmirlileri sadece hizmet performansına oy vermezler, aynı zamanda demokrasiye, laikliğe, bağımsızlığa, özgürlüğe oy verirler. O nedenle biz kendi kendimizle yarışırız. O nedenle dünyayla entregre olmaya çalışırız. O nedenle İzmir’in dünyadaki yerini büyütmeye, İzmir’in dünyadaki farkındalığını arttırmaya çalışırız. Avrupa ile 10 yılı aşkın süredir kurduğumuz bütün bu ilişkiler aslında bu amaca matuftur. Avrupa Ödülü de Avrupa Bölgeler Meclis Başkanlığı da… İnşallah önümüzdeki haftada da Avrupa Gençlik Başkenti ilan edileceğiz. Özetle tüm bunları yapmamızın sebebi bu. Ve görecekseniz biz İzmir’i yine Türkiye’nin lokomotifi olarak, yine Anadolu’daki aydınlığın müjdecisi olarak ileriye taşıyacağız. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ali
 20 Kasım 2023 Pazartesi 14:35
sayın soyer beş yıl içinde izmire naptınız.çıkın bi dışarı bakın millet soyer olursa oy vermeyiz diyor kendi personeliniz bile.
 Menderes2
 20 Kasım 2023 Pazartesi 13:58
Demek ki Aziz Kocaoğlu mutfağı bozuk bırakmış.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir