MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den çarpıcı çıkış: Birileri felç etmek için elinden geleni yapıyor!
Yerel Yönetimler
14 Kasım 2022 Pazartesi 11:11

Soyer'den çarpıcı çıkış: Birileri felç etmek için elinden geleni yapıyor!

Başkan Soyer, Menemen'deki İZTAŞIT töreninde çarpıcı mesajlar verdi. Soyer'in gündeminde artan maliyetlerin gölgesinde yapılmak istenen ulaşım zammının UKOME'de defalarca reddedilmesi vardı. Soyer, "Birileri Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımını felç etmek için elinden geleni yapıyor" dedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Menemen'de gerçekleşen İZTAŞIT töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Uygulamanın önemine değinen ve Menemen'de 103 araçla büyük bir atılımın yola çıktığını duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in gündeminde artan maliyetlerin gölgesinde yapılmak istenen ulaşım zammının UKOME'de defalarca reddedilmesi vardı. 

İŞTE O MESAJLAR: 

"Mazaret değil hizmet üretmeye devam ediyoruz"
Akaryakıtın neredeyse her gün zamlandığı, hayatın ateş pahasına döndüğü ortamda mazaret değil hizmet üretmeye devam ediyoruz. Türkiye'de yaşanan büyük ekonomik krize rağmen bugün burada 103 taşıtla yeni bir hizmeti başlatmanın büyük heyecanı ve gururu içerisindeyiz. 

"Birileri toplu ulaşımı felç etmek için elinden geleni yapıyor"
Hayat pahalılığı bu kadar yükselmişken, enflasyon bu kadar tırmanırken birileri de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımını felç etmek için elinden geleni yapıyor. Yetmiyor, Büyükşehir Belediyesi finansman sağladığı için, toplu ulaşım aksamasın diye kasasından ulaşım şirketlerine kaynak aktardığı için doğal zarar ediyor, bu sefer de 'Niye zarar ediyorsunuz?' diye suçluyorlar. Gerçekten akıl tutulması... Bir yandan felç etmek için her şeyi yapacaksınız, önünü kesmek için her şeyi yapacaksınız, sonra da 'Niye zarar ediyor?' diye hesap soracaksınız. Ben milletimizin, İzmirlilerin vicdanına havale ediyorum. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir