MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den iki günlük Güneydoğu Anadolu mesaisi: Programında neler var?
Yerel Yönetimler
22 Mart 2022 Salı 08:14

Soyer'den iki günlük Güneydoğu Anadolu mesaisi: Programında neler var?

Soyer iki günlük Güneydoğu Anadolu mesaisi yapacak. Diyarbakır'da düzenlenecek Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı'na katılacak Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, önemli organizasyonun bir gün öncesinde de Mardin'de temaslarda bulunacak.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer iki günlük Güneydoğu Anadolu mesaisi yapacak. 

Diyarbakır'da düzenlenecek Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı'na katılacak Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, önemli organizasyonun bir gün öncesinde de Mardin'de temaslarda bulunacak. 

İLK GÜN MARDİN 
İzmir Mardinliler Federasyonu'nun daveti üzerine programına Mardin'i de ekleyen Başkan Soyer Çarşamba günü bu kente gidecek. Gün içinde kent turu yapacak ve vatandaşlar ile esnafla da bir araya gelecek Soyer, akşam da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderiyle yemekte buluşacak. 

TERRA MADRE'Yİ ANLATACAK 
Büyükşehir Belediye Başkanı, Perşembe günü ise büyük fuar için Diyarbakır'a gidecek. Soyer, Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek ve yurt içi ve yurt dışından profesyonel katılımcıları da ağırlayacak fuarda Eylül ayında İzmir'de ilk kez düzenlenecek Terra Madre'yi gastronomi turizmi dünyasına anlatacak. 

Soyer yoğun Güneydoğu Anadolu mesaisi'nin ardından soluğu Aydın'da alacak ve burada düzenlenecek büyükşehir belediye başkanları toplantısına katılacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir