MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer’den kritik Ankara mesaisi!
Politika
8 Şubat 2024 Perşembe 12:37

Soyer’den kritik Ankara mesaisi!

CHP’nin yeniden aday göstermeme kararı aldığı ve bu kararın ardından yaptığı sert açıklamayla gündeme damga vuran Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer Ankara’da kritik bir mesaiye imza atacak. Soyer’in yarın yapacağı kritik mesaide genel merkezde temaslarda bulunması, yetkililerle de bir araya gelmesi bekleniyor.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday belirleme sürecine İzmir listeleri damga vurdu. 
CHP Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı aday gösterirken, ilçe adaylıkları noktasında da büyük bir değişime imza attı. 

Kentte tartışmalara yol açan süreç sonrası CHP’nin yola devam etmeme kararı aldığı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de çarpıcı bir açıklamayla gündeme oturdu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer aday gösterilmeme kararının MYK'dan 5 dakika önce tebliğ edilmesini siyasi nezaketsizlik olarak nitelerken, CHP üst yönetimini aday belirleme kriterleri, tabanda karşılık ve gecikme üzerinden de sert sözlerle eleştirdi ve Avrupa Konseyi Bölgeler Meclisi Başkanlığı görevi için de dikkat çeken bir mesaj verdi.

- Soyer'den zehir zemberek mesajlar: CHP üst yönetimini topa tuttu!

ADAY GÖSTERİLMEME KARARI SONRASI İLK GÖRÜŞME 
Bu mesajların yankıları sürerken gözler çok önemli bir gelişmeye çevrildi. Edinilen bilgiye göre Başkan Soyer aday gösterilmeme kararının ardından ilk kez Ankara’ya gidecek. 

Soyer’in yarın yapacağı kritik mesaide Genel Merkez'de temaslarda bulunması bekleniyor. Gerçekleşecek görüşmelerin içeriği hakkında bilgi verilmezken, genel anlamda bir süreç değerlendirmesi yapılabileceği konuşuluyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şirin oral
 9 Şubat 2024 Cuma 23:15
Tunç Soyer Başkanım varsa oy chp Karşıyaka SerdarYavaşoğlu varsa oy chp BAŞKANLARIM Yoksa Oyum TIP Gidecek.
 Ramazan
 8 Şubat 2024 Perşembe 19:55
Bir partili ve muhtar olarak tunç başkan aday yapmazsanız ben chp ye oy vermeyeceğim ve chp ye verdirmeyeceğım adalet istiyoruz sonuna kadar tunç soyer
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir