MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den mesaj: Doktorlarımızı hiçbir yere göndermeyeceğiz!
Sağlık
14 Mart 2022 Pazartesi 10:34

Soyer'den mesaj: Doktorlarımızı hiçbir yere göndermeyeceğiz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı Soyer mesajında geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği ‘gidiyorlarsa gitsinler’ sözlerine gönderme yaparak ‘Doktorlarımızı hiçbir yere göndermeyeceğiz’ ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde doktorlar hakkında yaptığı ‘gidiyorlarsa gitsinler’ açıklaması sağlıkçıların tepkisini çekerken 14 Mart Tıp Bayramı mesajı yayınlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Erdoğan’ın sözüne gönderme yaparak ‘Doktorlarımızı hiçbir yere göndermeyeceğiz’ ifadelerini kullandı. 

Soyer Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 

Bugün #14 MartTıpBayramı Doktorlarımızı hiçbir yere göndermeyeceğiz. Daha adil ve güvenilir çalışma şartlarına sahip olmaları için birlikte mücadele edeceğiz. Gece gündüz her koşulda bizler için özveriyle çalışan tüm sağlık emekçilerimizin #14MartTıpBayramı kutlu olsun.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Açık konuşuyorum, açık konuşmayı severim. Varsın gidiyorlarsa gitsinler. Bizler de üniversiteleri yeni, bitiren doktorlarımızı buralarda istihdam ederiz, buralarda onlarla devam ederiz. Gerekirse yurt dışından ülkemize dönmek isteyenleri süratle davet ederiz. Buralar boş kalmaz merak etmeyin. Doktorluk gibi bir aziz mesleği oraya onu dayamak herhalde pek de insani değildir" şeklinde konuşmuştu. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir