MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den 'milliyetçilik' mesajı: Hamasetle olmaz!
Politika
17 Mayıs 2023 Çarşamba 20:15

Soyer'den 'milliyetçilik' mesajı: Hamasetle olmaz!

Başkan Soyer, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu öncesi sandığa etkisi en çok konuşulan ve siyaset gündeminin ana başlıklarından biri olan milliyetçilik hakkında daha önce yaptığı konuşmanın bir videosunu paylaşarak önemli mesajlar verdi. 

GERÇEKİZMİR - Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu önces sandığa etkisi en çok konuşulan ve siyaset gündeminin ana başlıklarından biri olan milliyetçilik hakkında daha önce yaptığı konuşmanın bir videosunu paylaşarak önemli mesajlar verdi. 

Başkan Soyer, "Hamasetle milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik ve yurtseverliğin temeli önce vatanın toprağına, bereketine, suyuna, havasına sahip çıkmaktır" diye anonsladığı paylaşımında şu açıklamasına yer verdi: Milliyetçilik deyince kimse mangalda kül bırakmaz. Milliyetçilik, eğer sen nehrine sahip çıkıyorsan, gölünü kurutuyorsan, dağına, ağacına, çiçeğine sahip çıkmıyorsan nerede kaldı milliyetçilik? Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının bıraktığı, bizim atalarımızın bize bıraktığı mirasa sahip çıkmazsak ve onları, bizden sonra gelecek bu bebelere torunlarımıza, aynı temizlikte aynı pırıl pırıllıkta bırakmazsak hiçbirimiz milliyetçilikten bahsetmeyelim. Bunun için biz bu toprakalrın zenginliğini, mirasını, atalarımızın bize bıraktığı bu büyük zenginliği koruyacağız kardeşim. Sonuna kadar koruyacağız. kimsenin katletmesine izin vermeyeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir