MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den tek kelimelik afet bölgesi yorumu, önemli 'yardım' ve Hilton mesajı!
Yerel Yönetimler
8 Şubat 2023 Çarşamba 14:58

Soyer'den tek kelimelik afet bölgesi yorumu, önemli 'yardım' ve Hilton mesajı!

İzmir'de yardım seferberliği koordinasyonunu sağladıktan sonra afet bölgesine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer depremin merkez üslerinden Pazarcık ilçesine hareket ederken önemli açıklamalarda bulundu. "Manzara tek kelimeyle korkunç" diyen Soyer, bütün yardımların yerine ulaştırıldığını ifade ederken, Hilton ve İktisat Kongresi sorularına da yanıt verdi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 kenti vuran, binlerce kişinin de yaşamını yitirdiği 2 büyük depremle yasa boğuldu.

Yara sarma ve arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, çok sayıda siyasetçi de afet bölgesine giderek acıya ortak oldu.

İzmir'deki yardım hareketinin koordinasyonunu sağladıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte sırasıyla bölgeye giden ve Adana, Hatay ve Kahramanmaraş'ta mesai yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer depremin merkez üslerinden Pazarcık ilçesine hareket ederken Gerçekizmir'e öenmli açıklamalarda bulundu. 

MANZARA TEK KELİMEYLE KORKUNÇ!
Başkan Soyer izlenimlerini "Manzara tek kelimeyle korkunç" sözleriyle özetledi.

BÜTÜN YARDIMLARI ULAŞTIRIYORUZ! 
İzmir’den afet bölgesine giden yardımların gerekli yerlere ulaşıp ulaşmadığı ile ilgili soruya yanıt veren Soyer bu konuda bir sorun yaşanmadığını dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı, "Bütün yardımları ulaştırıyoruz. Ben de burada daha tam koordinasyonun kimle sağlanacağına dair bilgileri yerinde tespit etmiş oluyorum. Hiçbir sıkıntı yok o konuda’’ dedi.

"HİLTON İÇİN UĞRAŞIYORUZ"
Soyer'den İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin ardından kapılarını depremzedelere açan Hilton Oteli'nde yine aynı uygulama olup olmayacağı sorusuna da, "Biz hissedarız zaten o yüzden uğraşıyoruz. Valilik belediye bürokratlarımızla görüşüyordur. Biz Hilton’un depremzedelere açılması için uğraşıyoruz’’ yanıtını verdi. 

İKTİSAT KONGRESİ’NDE TARİH DEĞİŞİKLİĞİ SİNYALİ!
Son olarak ‘İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi iptal olacak mı?’ sorusunu yanıtlayan Soyer, "Tabi. Mutlaka tarih değişikliği olur " dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir