MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer duyurdu: O saatte, o yerde... Gel, gör, koru!
Yerel Yönetimler
23 Ağustos 2019 Cuma 21:43

Soyer duyurdu: O saatte, o yerde... Gel, gör, koru!

İzmir’deki orman yangının yaralarının sarılması için Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos’ta gerçekleşecek İzmir Buluşmasının yeri ve saati belli oldu.

GERÇEKİZMİR - İzmir’in Karabağlar, Seferihisar ve Menderes ilçelerinde çıkan ve 53 saat sonra kontrol altına alınan yangın sonrası yanan alanı yeşillendirmek için seferberlik başlatıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaraların sarılması adına başlatılacak yeşillendirme kampanyasının ilk adımı için İzmir Buluşması gerçekleştireceğini açıklamış, 30 Ağustos’ta gerçekleşecek buluşmaya İzmir Büyükşehir Meclisi’ni de olağanüstü davet edeceğini söylemişti.

Yanan alanlar için gerçekleştirilecek İzmir buluşmasının yeri ve  saati belli oldu.

Sosyal medya hesabından 30 Ağustos’taki programla ilgili duyuruyu paylaşan Soyer, “ İzmir’in ormanları için 30 Ağustos’ta Efemçukuru Devedüzü mevkiinde buluşuyoruz. İzmir Büyükşehir Meclisi'ni de yanan ormanlarımızda 30 Ağustos'ta olağanüstü toplanmak için davet edeceğim. Gel, gör, koru” ifadelerini kullandı.

Buluşma Yerine Ulaşım
30 Ağustos 2019 saat 15.00’te, Efemçukuru Devedüzü mevkiinde gerçekleşecek İzmir Buluşması ve takiben İzmir Büyükşehir Meclisi toplantısına kendi imkanlarıyla gelecek İzmirliler buluşma alanına Limontepe – Tirazlı veya Menderes – Efemçukuru güzergahlarından gidebilecekler. 
30 Ağustos günü buluşma alanına otobüs seferleri düzenlenecek. Kalkış noktaları ve saatlere dair detaylı bilgiler önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 chp li
 24 Ağustos 2019 Cumartesi 09:48
hep laf laf laf laf . İcraat bekliyoruz kardeşim .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir