MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer duyurdu: Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım hakkı uzatıldı!
Yerel Yönetimler
28 Aralık 2021 Salı 21:44

Soyer duyurdu: Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım hakkı uzatıldı!

Başkan Soyer sağlıkçı ve eczacılara ücretsiz toplu ulaşım hakkı sunan Sağlıkçı İzmirim kartların süresinin 31 Mart 2022 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

GERÇEKİZMİR - Pandemi sürecinde sağlıkçı ve eczacılara ücretsiz ulaşım hakkı sunan Sağlıkçı İzmirim kartları uzatıldı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Pandemi sürecinin kahramanları, sağlık çalışanlarımıza ve eczacılarımıza toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanma hakkını 31 Mart 2022 tarihine kadar uzattığımızı duyurmak isterim. HES Kodu tanımlanan ‘Sağlıkçı İzmirim Kartlarını’ en kısa sürede almalarını önemle rica ediyorum”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Dr. Emir Şahbal
 28 Aralık 2021 Salı 23:07
Merhaba Umarım sayın başkan bu yazıyı okur. Sağlıkçı: TDK a göre sağlık işinde görevli kimse demek. Hemşire, teknisyen, yardımcı sağlık çalışanı... Doktor ise sağlıkçı değil. Ayrı bir meslek olup diğerlerinden ayrılır. Bu konu hekimleri son derece rencide etmiştir. Bu nedenle eğer hekimlere bir hak verilecekse hekim kartıyla verilmesini arzu ederiz. Saygılar. Op. Dr. Emir Şahbal
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir