MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer duyurdu: Ve Hilton Oteli depremzedelere açılıyor
Yerel Yönetimler
14 Şubat 2023 Salı 17:40

Soyer duyurdu: Ve Hilton Oteli depremzedelere açılıyor

Büyükşehir, büyük hissedar ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç almayı başardı. Başkan Soyer otelin depremzedelere açılacağını duyurdu.

GERÇEKİZMİR - Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 10 kenti vuran ve binlerce kişinin yaşamanı yitirdiği depremle yıkılırken, yara sarma çalışmaları da tam gaz devam ediyor. 

İzmir'de de Büyükşehir Belediyesi ve Valilik koordinasyonunda bölgeyle büyük bir dayanışma harekatı yürütülürken, evlerinden olan depremzedeler için Hilton Oteli konusu gündeme gelmişti. 

Büyükşehir Belediyesi İzmir'de 2020 yılının Ekim ayında meydana gelen felakette kapılarını depremzedelere açan otel için aynı uygulamayı hayata geçirmek istedi. Valilikle birlikte yürütülen çalışma kapsamında otelin büyük hissedarı Ata Holding'den satış kararı nedeniyle olumsuz yanıt alındığı bildirilmişti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den konuyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Başkan Soyer Büyükşehir'in de yüzde 23.5 hissedarı olduğu otelle ilgili flaş gelişmeyi duyurdu ve kapılarını depremzedelere açacağını açıkladı. 

Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi: Hilton Oteli'ni depremzedelerimizin kullanımına açıyoruz. Yüzde 23,5 ortağı olduğumuz Hilton Oteli binası için büyük ortak Ata Holding ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Teknik inceleme ve düzenlemenin ardından otel geçici konaklamaya açılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir